Çfarë është Selen

Selen Cosmetics , është marka Shqiptare e kozmetikes. Objektivi ynë është të sjellim produkte inovative dhe moderne. Synojmë vazhdimisht, të krijojme produkte origjinale dhe cilësore, por gjithmonë të përballueshme nga vajzat Shqiptare

Koleksione të ndryshme

Lekure Perfekte

Lekure Perfekte

Koleksioni lëkurë perfekte përmban 4 Produkte, të cilat janë studiuar për tu... 

Paleta per Syte

Paleta per Syte

Ky koleksion permban 4 paleta, të krijuara me mjeshtri për të përmbushur... 

Seti me Furcat e Grimit

 • Produktet Selen

  Janë konceptuar për tu përdorur nga profesioniste dhe të apasionuar pas makeupit.

  Pigmentimi i larte dhe thjeshtësia në sfumim ju japin mundesinë për realizuar grime cilësore dhe përformuese

  për klientet tuaj apo thjesht për një ditë të gjatë punë.

 • Trasporti

  Shqipëri Tiranë 24h/ Rrethe 48h, Kosovë 5-7 Ditë, Maqedoni 7-10 Ditë, Europë 10 ditë-3 Javë

  TARIFAT E DËRGESËS

  Shqipëri Falas për blerje mbi 1500L,

  Kosovë 3€, Maqedoni 4€, Europë 6€

  MENYRA E PAGESËS

  Në Shqipëri/Maqedoni mund të zgjidhni të paguani cash në momentin që merrni pakon ose me Kartë/Paypal. Në Europe pagesa bëhet me Paypal/Westerunion

 • Siguria

  Të gjitha Produktet Selen në shitje, rrespektojnë Ligjin 26/2017 të Republikës të Shqipërisë. Ato kalojnë kontrolle rigoroze që garantojnë cilësinë dhe sigurinë e përbëresve.

  CRUELTY FREE

  Asnjë nga produktet Selen nuk Testohet mbi kafshë.

  CILËSORE

  Falë Eksperiences 10 Vjeçare të themelueses, Arsida Cerpja, Produktet Selen kanë cilësi maksimale dhe pigmentim të lartë.