Collection: Lekure Perfekte

Koleksioni lëkurë perfekte përmban 4 Produkte, të cilat janë studiuar për tu përdorur në përditshmeri. Fondotinta, uniformon ngjyren e lekures duke I dhene një mbulim të mesëm. Korrektori neutralizon rrathët e syve dhe njollat e lëkures. Highlighteri kremoz ju jep shkelqimin natyral duke i bëre mollzat të duken të shëndetshme dhe plot jetë.

Për të aplikuar produktet e ndryshme, vjen bashkë me koleksionin Sfungjeri PomPom.