Çfarë është Selen

Selen Cosmetics , është marka shqiptare e kozmetikës. Objektivi ynë është të sjellë produkte inovative dhe moderne. Synojmë origjinale, të krijojmë produkte dhe produkte, por gjithmonë të përballen me vajzat shqiptare

Koleksione të ndryshme

Lekure Perfekte

Lekure Perfekte

Koleksioni i lëkurës perfekte përmban 4 Produkte, të cilat janë studiuar për... 

Paleta per Site

Paleta per Site

Ky koleksion permban 4 paleta, te krijuara me mjeshtri per te krijuar... 

Seti me Furcat e Grimi

 • Produktet Selen

  Jane konceptuar per tu pune nga profesioniste dhe te apasionuar pas makeupit .

  Pigmentimi i larte dhe trajnimi ne sfumim ju japin mundesinë për grime artistike dhe p ë rformuese

  për klientet tuaj apo thjesht për një ditë të gjatë punë.

 • Trasporti

  Shqipëri Tiranë 24h/ Rrethe 48h, Kosovë 5-7 Ditë, Maqedoni 7-10 Ditë, Evropë 10 ditë-3 Javë

  TARIFAT E DËRGESËS

  Shqipëri Falas për blerje mbi 1500L ,

  Kosovë 3 €, Maqedoni 4 €, Evropë 6 €

  MENYRA E PAGESËS

  Në Shqipëri/Maqedoni mund të zgjidhni të paguani cash në momentin që merrni pakon ose me Kartë/Paypal. Në faqet e Evropës më bëhet Paypal/Westerunion

 • Siguria

  Të gjitha Produktet Selen në shitje, rrespektojnë Ligjin 26/2017 të Republikës së Shqipërisë. Ato kalojnë kontrollin e rigorozës që garantojnë sigurinë dhe sigurinë e tyre.

  PA mizori

  Asnjë nga produktet Selen nuk Testohet mbi jetë.

  CILËSORE

  Falë Eksperiences 10 Vjeçar e të themeluarve, Arsida Cerpja , Produktet Selen kanë cilësi maksimale dhe pigmentim të lartë.