Pak Histori

Selen është Marka Shqiptare e Kozmetikës , e themeluar nga Arsida Cerpja , para 10 vitesh.
Ajo e ndërpreu këtë e shënuar për rimarrë përsëri në 2020.

Gjatë periudhës kur nuk prodhon produkte kozmetike, Arsida u specializua në Itali gjithmonë e më shumë në këtë industri.

Ajo përfundoi universitetin në Menaxhim biznesi dhe gjithashtu Akademinë e Bukurise në Milano . Për vite me radhe, informacione dhe kontakte me fabrikat më të rëndësishme nga Italia, Kina, Germania, Korea etj.
Pas 20 vjetësh dhe rikthye në Shqipëri dhe risolli Selen me objektivin që do të krijojë për shitje, produkte të një cilësie të lartë por me çmim të përballueshëm nga vajzat shqiptare.
Çdo produkt krijohet me shumë pasion dhe pas kërkimesh të shumta.
Në këtë mënyrë çdo konsumatore do të marrë një produkt të mbushur plot me aftësi, pasion dhe emocion.