Kalo te informacioni i produktit
1 e 4

Selen Cosmetics

Mëkat

Mëkat

Çmimi i rregullt €28,00 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €28,00 EUR
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

Kuti me tone sysh “Mëkat” ,është paleta e koleksionit të parë në Shqipëri dedikuar Dashurisë. 

Një pjesë ngjyrash ku secila mund të gjejë veten, plot me ngjyra të ftohta dhe të ngrohta. Për ditët që dëshironi të dukesh natyrale apo dhe për ditët që dëshironi të guxosh , kemi paletën që bëni kujdeset ty,me 9 ton mat dhe 6 ton me shkëlqim. Paleta jonë mëkatare i ka të gjitha, prandaj është kaq tunduese që  të mos rezistojmë.

Materiale

Transporti dhe Kthimi

Produktet Selen dërgohen brenda 24h dhe në bazë të vendodhjeve të problemeve për 24 h në Tiranë/ 48H ne rrethe. 5-15 ditë në Evropë. Kthimi bëhët vetëm në rast kur produkti është nga trasporti

Udhëzimet e kujdesit

Ky produkt është shumë i pigmentuar, aplikoni si fillim një sasi e vogël dhe përhapur. Më pas zgjedhjet e ndryshme sipas dëshirës dhe rezultatit që dëshironi

Shikoni detajet e plota

Imazhi me tekst

Çiftoni tekstin me një imazh për t'u fokusuar në produktin, koleksionin ose postimin tuaj në blog. Shtoni detaje mbi disponueshmërinë, stilin ose madje jepni një rishikim.

  • Transport falas

    Çiftoni tekstin me një imazh për t'u fokusuar në produktin, koleksionin ose postimin tuaj në blog. Shtoni detaje mbi disponueshmërinë, stilin ose madje jepni një rishikim.

  • Shkëmbime pa probleme

    Çiftoni tekstin me një imazh për t'u fokusuar në produktin, koleksionin ose postimin tuaj në blog. Shtoni detaje mbi disponueshmërinë, stilin ose madje jepni një rishikim.