Mbledhja: Lekure Perfekte

Koleksioni i lëkurës perfekte përmban 4 Produkte, të cilat janë studiuar për tu përdorur në përditshme. Fondotinta, uniforma ngjyre e lekures duke I dhene nje mbulim te mesem. Korrektori neutralizon rrathët e syve dhe njollat e lëkures. Highlighteri kremoz ju jep shkelqimin natyral duke i bërë mollzat të duken të qëllimeve dhe plot jetë.

Për të aplikuar produktet e ndryshme, vjen me koleksionin Sfungjeri PomPom.