Kalo te informacioni i produktit
1 e 3

Selen Cosmetics

Sfungjeri PomPom

Sfungjeri PomPom

Çmimi i rregullt €8,90 EUR
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve €8,90 EUR
Shitje E shitur
Taksa e përfshirë. Transporti i llogaritur në arkë.

Sfungjeri Pom Pom ,i dizenjuar me kujdes deri ne detaj, per te qene sa me praktike dhe efikase kur ju sfumoni kremin puder, korrektorin apo çdo produkt tjeter kremoz (ose jo). Pom Pomi ka si qëllim të përballet edhe më veshtirë të fytyrës. Prandaj mos u frikëni, sfungjeri që nuk e ka produktin, i butë dhe miqësor me fytyrën, i cili gjithashtu arrin të lartëjë me këndet e fytyrës, mund të jetë në duart tuaja.

Materiale

Transporti dhe Kthimi

Produktet Selen dërgohen brenda 24h dhe në bazë të vendodhjeve të problemeve për 24 h në Tiranë/ 48H ne rrethe. 5-15 ditë në Evropë. Kthimi bëhët vetëm në rast kur produkti është nga trasporti

Udhëzimet e kujdesit

Ky produkt është shumë i pigmentuar, aplikoni si fillim një sasi e vogël dhe përhapur. Më pas zgjedhjet e ndryshme sipas dëshirës dhe rezultatit që dëshironi

Shikoni detajet e plota

Imazhi me tekst

Çiftoni tekstin me një imazh për t'u fokusuar në produktin, koleksionin ose postimin tuaj në blog. Shtoni detaje mbi disponueshmërinë, stilin ose madje jepni një rishikim.

  • Transport falas

    Çiftoni tekstin me një imazh për t'u fokusuar në produktin, koleksionin ose postimin tuaj në blog. Shtoni detaje mbi disponueshmërinë, stilin ose madje jepni një rishikim.

  • Shkëmbime pa probleme

    Çiftoni tekstin me një imazh për t'u fokusuar në produktin, koleksionin ose postimin tuaj në blog. Shtoni detaje mbi disponueshmërinë, stilin ose madje jepni një rishikim.