Skip to product information
1 of 3

Selen Cosmetics

Sfungjeri PomPom

Sfungjeri PomPom

Regular price €8,90 EUR
Regular price Sale price €8,90 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Sfungjeri Pom Pom ,i dizenjuar me kujdes deri në detaj, për të qënë sa më praktik dhe efikas kur ju sfumoni kremin pudër, korrektorin apo çdo produkt tjetër kremoz (ose jo). Pom Pomi ka si qëllim të arrijë edhe cepat më të veshtirë të fytyrës. Prandaj mos u shqetësoni, sfungjeri që nuk e thith produktin, i butë dhe miqësor me fytyrën, i cili gjithashtu arrin të tejkalojë me lehtësi këndet e fytyrës, mund të jetë në duart tuaja

Përbëresit

Dërgesa & Kthim

Produktet Selen dërgohen brenda 24h dhe në bazë të vendodhjes arrijnë per 24 h në Tiranë/ 48H ne rrethe. 5-15 ditë në Europë. Kthimi bëhët vetëm në rast kur produkti është dëmtuar nga trasporti

Përdorimi

Ky produkt është shumë i pigmentuar, aplikoni si fillim një sasi te vogël dhe përhapeni. Më pas shtoni shtresat e ndryshme sipas dëshirës dhe rezultatit që dëshironi

View full details

Seti profesional i furçave

Seti i furçave profesionale, i jep grimit tuaj një cilësi tjetër falë aftësise që kanë në përhapjen e pigmenteve.

  • Trasporti Falas

    Për blerje mbi 1500L , trasporti është falas në të gjithë Shqipërinë

  • Cruelty Free

    Të gjitha produktet Selen, jane Cruelty Free. Si mundet dikush të lëndoj kafshët?!