Skip to product information
1 of 6

Selen Cosmetics

Set Furça Profesionale

Set Furça Profesionale

Regular price €54,00 EUR
Regular price Sale price €54,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Seti i Furçave Selen është krijuar për të dhenë një performance të lartë në krijimin e grimeve.
Ato rrisin cilësine në grimet Profesionale , por mund të perdoren thjeshtësisht edhe nga persona te apasionuar pas Makeupit.

 

-Seti Përbëhet nga 15 furça :

8 dedikuar përhapjes së toneve mbi sy
1 për furçe për vetullat
1 për eyeliner
1 për korrektorin
1 për kremin Puder
1 për pluhuren Puder
1 për ndriçuesin ( highlighter)
1 për mollezat( Blush)

Furçat që përdoren për tonet e syve dhe pluhurat janë të krijuara me qime natyrale për të rritur performancen dhe aplikimin.
Furçat e krijuar për produktet e lëngshme si korrektori dhe kremi puder jane sintetike në menyrë që mos të thithin produktin.

Për të realizuar këto produkte Selen , jemi siguruar që asnje kafshe nuk është keqtrajtuar. Proçesi industrial është arritur në menyrë Etike.

Cruelty Free

Përbëresit

Dërgesa & Kthim

Produktet Selen dërgohen brenda 24h dhe në bazë të vendodhjes arrijnë per 24 h në Tiranë/ 48H ne rrethe. 5-15 ditë në Europë. Kthimi bëhët vetëm në rast kur produkti është dëmtuar nga trasporti

Përdorimi

Ky produkt është shumë i pigmentuar, aplikoni si fillim një sasi te vogël dhe përhapeni. Më pas shtoni shtresat e ndryshme sipas dëshirës dhe rezultatit që dëshironi

View full details

Seti profesional i furçave

Seti i furçave profesionale, i jep grimit tuaj një cilësi tjetër falë aftësise që kanë në përhapjen e pigmenteve.

  • Trasporti Falas

    Për blerje mbi 1500L , trasporti është falas në të gjithë Shqipërinë

  • Cruelty Free

    Të gjitha produktet Selen, jane Cruelty Free. Si mundet dikush të lëndoj kafshët?!