Skip to product information
1 of 3

Selen Cosmetics

Pasion

Pasion

Regular price €28,00 EUR
Regular price Sale price €28,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Kuti me tone sysh “Pasion”  , është paleta e koleksionit të parë në Shqipëri dedikuar Dashurisë. Paleta Pasion përmban 9 ngjyra matt, dhe 6 ngjyra me shkëlqim. Kjo paletë nuk do të të lërë kurrë në baltë, pasi nga dukja më natyrale deri tek ajo më glamorose , me tonet më të ngohta të tokës dhe me pigmentin e lartë, ajo  do të jetë aty për ty.

 

INCI : 

Talc, Mica, Isopropyl Palmitate, Dimethicone, Pentaerythrityl tetraisostearate, Silica, Disostear1, Malate, Squalan

Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

Mund te permuare/May confain a Titanium Dioxice /(C17/891) Iron Oxide(I 77491) Ultramarine tue ( G1700% ol

Hydrated Chromium, Oxide green (Cl 77289) Manganese Violet (Cl 77742)

Përbëresit

Dërgesa & Kthim

Produktet Selen dërgohen brenda 24h dhe në bazë të vendodhjes arrijnë per 24 h në Tiranë/ 48H ne rrethe. 5-15 ditë në Europë. Kthimi bëhët vetëm në rast kur produkti është dëmtuar nga trasporti

Përdorimi

Ky produkt është shumë i pigmentuar, aplikoni si fillim një sasi te vogël dhe përhapeni. Më pas shtoni shtresat e ndryshme sipas dëshirës dhe rezultatit që dëshironi

View full details

Seti profesional i furçave

Seti i furçave profesionale, i jep grimit tuaj një cilësi tjetër falë aftësise që kanë në përhapjen e pigmenteve.

  • Trasporti Falas

    Për blerje mbi 1500L , trasporti është falas në të gjithë Shqipërinë

  • Cruelty Free

    Të gjitha produktet Selen, jane Cruelty Free. Si mundet dikush të lëndoj kafshët?!