Skip to product information
1 of 3

Selen Cosmetics

Skulpture Bronzer Duo

Skulpture Bronzer Duo

Regular price €15,00 EUR
Regular price Sale price €15,00 EUR
Sale Sold out
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Nxirës pluhur DUO, definon dhe strukturon format e fytyrës, duke theksuar tiparet më të bukura të saj . Për një efekt më të ndezur apliko dy shtresa. Siç nga vetë emri Skulpturë, ky nxirës do krijojë në ju një vepër Arti.

Përbëresit

Dërgesa & Kthim

Produktet Selen dërgohen brenda 24h dhe në bazë të vendodhjes arrijnë per 24 h në Tiranë/ 48H ne rrethe. 5-15 ditë në Europë. Kthimi bëhët vetëm në rast kur produkti është dëmtuar nga trasporti

Përdorimi

Ky produkt është shumë i pigmentuar, aplikoni si fillim një sasi te vogël dhe përhapeni. Më pas shtoni shtresat e ndryshme sipas dëshirës dhe rezultatit që dëshironi

View full details

Seti profesional i furçave

Seti i furçave profesionale, i jep grimit tuaj një cilësi tjetër falë aftësise që kanë në përhapjen e pigmenteve.

  • Trasporti Falas

    Për blerje mbi 1500L , trasporti është falas në të gjithë Shqipërinë

  • Cruelty Free

    Të gjitha produktet Selen, jane Cruelty Free. Si mundet dikush të lëndoj kafshët?!